Це був просто дотик, однак для Коліна він мав велике значення. Він змінив усе. Під час підготовки його невеликої команди до доброчинної діяльності в регіоні, відомому своєю ворожістю до віруючих в Ісуса Христа, Колін почав сильно нервувати. Коли він поділився своїми хвилюваннями з членом команди, його друг зупинився, поклав руку йому на плече і сказав декілька обнадійливих слів. Тепер Колін згадує цей дотик, як поворотний момент, як дієве нагадування про Божу присутність з ним.

Апостола Івана вигнали на безлюдний острів Патмос за проповідь Євангелії. Однак там він почув “голос гучний, немов сурми” (Об. 1:10). Після цієї приголомшливої події Іван побачив Самого Господа і “до ніг Йому впав, немов мертвий”. Втім у цю лякливу мить він отримав підтримку і відвагу. Апостол Іван написав: “І поклав Він на мене правицю Свою та й промовив мені: «Не лякайся! Я Перший і Останній»” (Об. 1:17).

Бог виводить нас із зони комфорту, аби показати нові речі, зміцнити і допомогти зростати у вірі. Однак Господь також надає відвагу і підтримку, щоб пройти кожну ситуацію. Бог не залишить нас наодинці з випробуваннями. Він усе контролює і тримає нас у Своїх руках.