Першою роботою Пола Арнольдса на BBC в Лондоні було створення “звуків кроків” в радіопостановках. Якщо актори читали сцену прогулянки, Пол, як асистент режисера, мав відтворювати звук ходьби, слідкуючи за відповідністю своїх кроків голосу актора і його словам. Пол пояснював, що основне завдання полягало в узгодженні своїх дій з актором в оповіданні, “щоб ми працювали, як одна людина”.

До Божого варіанту такої співпраці прагнув автор Псалма 118, в якому наголошується на житті у відповідності до настанов Божого Слова. В Псалмі 118:1 сказано: “Блаженні непорочні в дорозі, що ходять Законом Господнім”. Перебуваючи під Божим керівництвом і виконуючи Його настанови, ми можемо залишатися чистими (в. 9), перемагати зневагу (в. 23) та уникати жадібності (в. 36). Бог допоможе протистояти гріху (в. 61), знаходити благочестивих друзів (в. 63) і жити в радості (в. 111).

Богослов Чарльз Бріджес так прокоментував 133-ій вірш: “Отже, ступаючи у світ, запитайте себе: «Чи це наказано в Божому Слові, яке показує Христа, Який є моїм досконалим прикладом?»”

Таким чином ми показуємо світу Господа Ісуса Христа. Нехай Він допоможе нам настільки близько іти з Ним, щоб люди побачили в нас нашого Лідера, Друга і Спасителя!