“Я так довго жив зі своєю матір’ю, що вона переїхала!” Ці слова промовив Kей Cі, чиє життя до увірування в Ісуса було не надто добрим. Він відверто визнає, що на додачу до наркотичної залежності він також крав, навіть у близьких. Тепер усе це в минулому, і він згадує про це, відмічаючи роки, місяці і дні відтоді, як був прощений Богом. Коли ми з Кей Сі регулярно вивчаємо Боже Слово, я бачу перед собою змінену людину.

В Євангелії від Марка 5:15 розповідається про колишнього біснуватого, який також змінився. До зцілення його можна було охарактеризувати такими словами: безпорадний, безнадійний, безпритульний, відчайдушний (Мр. 5:3-5). Однак усе це змінилося після того, як чоловіка звільнив Ісус (в. 13). До зустрічі з Христом його життя, як життя Kей Cі, було далеким від нормального. Його внутрішній безлад, який виражався зовнішньо, люди відчувають і сьогодні. Деякі ображені люди живуть у покинутих будівлях, машинах або інших місцях; інші живуть у власних домівках, втім вони емоційно самотні. Невидимі ланцюги настільки обплутують серця і розум, що люди усамітнюються.

В Ісусі Христі ми маємо Того, Кому можна довірити наш минулий і теперішній біль та сором. Він із відкритими обіймами милосердя чекає на всіх тих, хто прийде до Нього сьогодні (в. 19).