Денді подобається підбадьорювати людей своїм співом. Одного разу ми обідали в його улюбленому ресторані, і він помітив, що в офіціантки був дуже важкий день. Він задав їй кілька питань і потім, щоб розвеселити її, почав тихо співати просту веселу пісню. “Добрий сер, ви просто підняли мені настрій. Дуже вам дякую”, – зі щирою усмішкою промовила вона, записуючи наше замовлення.

Читаючи книгу пророка Софонії, ми бачимо, що Бог також любить співати. Пророк зображує поетичну картину, в якій Творець постає таким, Який любить співати для Своїх дітей і разом з ними. Він написав, що Бог “у радості буде втішатись тобою, обновить любов Свою, зі співом втішатися буде тобою” (Соф. 3:17). Бог обіцяв вічно перебувати з тими, хто змінився завдяки Його милосердю. Втім це ще не все! Бог закликає Свій народ: “Радій та втішайся всім серцем, дочко Єрусалиму!” (Соф. 3:14).

Можна лише уявити той день, коли ми будемо разом із Богом і з усіма тими, хто повірив в Ісуса Христа як в свого Спасителя. Як чудово буде почути пісні Небесного Отця, які Він співатиме для нас і з нами, а також відчути Його любов, схвалення і прийняття!