Розчарувавшись і прагнучи більш значимого життя, Леон звільнився з роботи у фінансовій сфері. Одного разу він побачив безпритульного, який на розі вулиці тримав табличку зі словами: “ДОБРОТА – ЦЕ НАЙКРАЩІ ЛІКИ”. Леон каже: “Ці слова справили на мене велике враження. Я наче прозрів”.

Леон вирішив почати нове життя зі створення міжнародної організації, яка б мала заохочувати до прояву доброти. Він подорожує світом, покладаючись на допомогу незнайомців, які забезпечують його їжею, пальним і місцем проживання. Потім він через свою організацію робить добрі справи, наприклад, годує сиріт або будує школи для бідних дітей. Леон каже: “Іноді здається, наче це прояв слабкості, однак доброта – це могутня сила”.

Доброта є божественною сутністю Христа, тому вона природним чином походить від Нього. Мені подобається історія про вчинок Ісуса Христа під час поховальної процесії єдиного сина вдови (Лк. 7:11-17). Імовірно, що скорботна жінка залежала від фінансової підтримки свого сина. Ми не бачимо, аби хтось попросив Ісуса втрутитись. Господь виявив турботу і воскресив сина вдови виключно через Свою доброту (Лк. 7:13), а народ сказав про Ісуса Христа такі слова: “Зглянувся Бог над народом Своїм” (Лк. 7:16).