Джуліо їхав на велосипеді через величезний і пожвавлений міст Джорджа Вашингтона, який сполучає між собою Нью-Йорк та Нью-Джерсі. Раптом він побачив чоловіка, який стояв на краю моста над річкою Гудзон, готуючись стрибнути у воду. Розуміючи, що поліція не прибуде вчасно, Джуліо залишив свій велосипед і, простягаючи руки, вигукнув: “Не робіть цього! Ми вас любимо!” Потім він схопив зневіреного чоловіка і за допомогою іншого перехожого відвів у безпечне місце. Джуліо не відпускав чоловіка, навіть коли той вже був у безпеці.

За два тисячоліття до цього Добрий Пастир Ісус Христос сказав про Свою готовність померти, аби врятувати і ніколи не відпускати тих, хто у Нього повірить. Він підсумував, як саме благословить Своїх овець: вони пізнають Його особисто, отримають дар вічного життя, ніколи не загинуть і будуть у безпеці Його турботи. Ця безпека обумовлена не слабкістю овець, а могутністю Пастиря, Який ніколи не дозволить вихопити їх із Його руки” (Ів. 10:28-29).

Господь Ісус нас урятував, коли ми перебували у відчаї та безнадії, і тепер завдяки стосункам із Ним ми можемо почуватися в безпеці. Він нас любить, іде за нами, знаходить і рятує нас, та обіцяє ніколи не відпускати.