Жіноча баскетбольна команда з Аргентини на гру помилково одягнула не ту уніформу. Їхні темно-сині майки були дуже схожі на колір одежі колумбійської команди. Аргентинці, як гостьова команда, мали бути в білому. Не маючи часу на заміну уніформи, вони змушені були пропустити гру. Наступного разу аргентинці двічі перевірять, у що вони одягнені.

У дні пророка Захарія Бог показав йому видіння, в якому первосвященик Ісус стояв перед Богом у брудній одежі. Сатана зловтішався. Ісус дискваліфікований! Гра скінчена! Втім час змінити одежу був. Бог докорив сатані і наказав ангелу зняти з первосвященика Ісуса брудний одяг. Потім Господь звернувся до нього і сказав: “Я зняв з тебе провину твою, і зодягну тебе в шати коштовні” (Зах. 3:4).

Ми прийшли в цей світ у лахмітті гріха Адама, до якого ми додали ще й власний гріх. Якщо ми залишимося в брудному одязі, наша гра буде програна. Якщо ми збридимось власним гріхом і звернемось до Господа Ісуса Христа, Він зодягне нас у Свою праведність. Час перевірити: “У що ми зодягнені?”

Останній куплет гімну “Міцна Скеля” пояснює, як ми перемагаємо. “Коли Він прийде зі звуком сурми, нехай я в Ньому знайдуся одягненим в Його праведність, щоб виявитися чистим перед престолом”.