“Іноді я почуваюся, наче невидимка, а так хочеться, щоб Бог мене використав”.

Моя розмова з Енн зав’язалася в той час, коли вона прибирала в тренажерній залі готелю, в якому я зупинився. Спілкуючись із нею, я дізнався про її дивовижну історію.

“Раніше я була наркоманкою і повією, і жила на вулиці, – розповіла вона. – Однак я розуміла, що Бог хоче, аби я з усім цим покінчила і пішла за Ним. Одного дня я прийшла до Ісуса і Він мене звільнив”.

Я подякував Енн за свідоцтво про Божу працю в її житті і запевнив, що вона не є невидимкою, тому що через неї Бог дивовижним чином нагадав мені про Свою силу змінювати життя.

Богу подобається використовувати людей, яких інші не помічають. Апостол Андрій не настільки відомий, як його брат Петро, однак у Біблії сказано, що “він знайшов перше Симона, брата свого [Петра], та й говорить до нього: «Знайшли ми Месію…» І привів він його до Ісуса” (Ів. 1:41-42).

Петро познайомився з Ісусом через Андрія. Коли Андрій, один із учнів Івана Христителя, дізнався від Івана про Ісуса, він пішов за Ісусом і одразу розповів про Нього своєму брату. Тиха вірність Андрія справила довготривалий вплив на весь світ.

Богу важливіше вірне служіння людини, ніж її відомість. Він може надзвичайним чином використати навіть тих, кого ніхто не помічає.