Коли в їхнього первістка діагностували аутизм, Діана Кім та її чоловік зі смутком дивилися на подальше життя постійної турботи про свою дитину з когнітивними порушеннями. У книзі “ Непохитна віра ” вона визнає, наскільки складно їм було змінити свої мрії та очікування стосовно майбутнього їхнього улюбленого сина. Втім крізь цей болісний процес вони зрозуміли, що Бог може допомогти їм впоратися з гнівом, сумнівами та страхами. Наразі їхній син вже досяг повнолітнього віку, і тепер Діана використовує набутий досвід для підбадьорення батьків, чиї діти мають особливі потреби. Вона говорить іншим про Божі незмінні обітниці, про Його безмежну силу і люблячу вірність. Також Діана каже, що ми маємо право на смуток, якщо наші мрії та очікування зазнали краху.

У Книзі пророка Ісаї говориться, що Божий народ завжди може довіряти Господу, бо Він “вічна твердиня” (Іс. 26:4). Господь здатен у кожній ситуації сповнювати нас неймовірним миром (в. 12). Зосередженість на Його незмінному характері і благання Його про допомогу у важкі часи відроджує нашу надію (в. 15).

Якщо ми зазнали розчарування або потрапили в складні обставини, Бог закликає нас до відвертості з Ним. Він допоможе впоратися з нашими емоціями і відповість на наші питання. Бог може зробити нашу віру непохитною, навіть якщо нам здається, що життя руйнується.