Моя мати багато чого робила у своєму житті, втім незмінним залишалося бажання знайомити дітей з Ісусом. Ті декілька випадків, коли я був свідком публічного вияву незгоди з боку моєї матері, були пов’язані з намаганнями інших людей урізати бюджет дитячого служіння на користь більш “серйозних” справ. “Я брала відпустку лише одного літа, коли була вагітна твоїм братом, і більше ніколи”, – сказала вона мені. Я порахував і виявив, що моя мати працювала з дітьми в церкві п’ятдесят п’ять років.

У 10-му розділі Євангелія від Марка записана одна з чудових історій з поширеною назвою “Маленькі діти та Ісус”. Люди приносили до Ісуса Христа дітей, аби Він до них доторкнувся і благословив їх. Однак учні намагалися цьому завадити. Марк пише, що Ісус “обурився” і докорив Своїм учням: “Пустіть діток до Мене приходити, і не бороніть їм, – бо таких Царство Боже!” (в. 14).

Чарльз Діккенс писав: “Я люблю цих маленьких людей, і то зовсім не дрібниці, коли вони, такі чисті, нас люблять”. І то зовсім не дрібниці, коли ми, старші, робимо все можливе, аби в дітей завжди був доступ до чистої любові Господа Ісуса.