Їстівні запаси, водонепроникне взуття і карта – це лише деякі з основних речей, які необхідні для подорожі стежкою Джона Мюра на заході США. Довжина стежки сягає 356 кілометрів і пролягає через струмки, огинає озера і ліси, а також проходить через гористу місцевість. Оскільки подорож цим шляхом займає близько трьох тижнів, важливо брати з собою належну кількість припасів. Якщо візьмете більше, то виб’єтеся з сил усе це нести; візьмете менше – вам не вистачить усього необхідного для подорожі.

Щоб гідно завершити подорож віри, також потрібно гарненько подумати над тим, що взяти з собою. У 12-му розділі Послання до євреїв апостол Павло закликає нас скинути “всякий тягар та гріх, що обплутує нас”. Він порівнює життя зі спортивним забігом, у якому важливо “не знемогтись, і не впасти на душах своїх” (вв. 1, 3) . Переобтяжуватися гріхом або відволікатися на речі, які не призначені для нас Богом, означає нести зайвий тягар.

У туристів є перелік усього необхідного для подорожі стежкою Джона Мюра. Бог так само надав у Святому Письмі настанови, як іти за Ісусом. У світлі Писання ми можемо зрозуміти, які звички, бажання та прагнення варто в собі розвинути. Ми здатні досягти фінішу, якщо не переобтяжені на шляху до нього.