Щоб зробити дружині сюрприз, я придбав квитки на концерт виконавця, якого вона завжди хотіла послухати наживо. Обдарований співак виступав у супроводі симфонічного оркестру. Концерт відбувся в неймовірному місці – в амфітеатрі “Ред Рокс” під відкритим небом. Амфітеатр споруджений між двома скелястими утвореннями висотою в 100 метрів і розташований на висоті понад 2000 метрів над рівнем моря. На концерті виконувалися відомі класичні твори і народні пісні. Останнім номером була сучасна обробка християнського гімну «О, благодать!» Ми слухали цю красиву, гармонійну композицію, затамувавши подих.

У гармонії є щось дивовижне, коли спільна гра окремих інструментів створює ще більш яскраве і насичене звучання. Апостол Павло також говорив про красу гармонії, заохочуючи филип’ян думати про “одне й те”, мати “ту саму любов, одну згоду й один розум” (Фил. 2:2). Він закликав їх не до однаковості, а до наслідування смирення і самовідданої любові Ісуса. Павло добре знав і навчав, що Євангеліє не стирає наші відмінності, однак може усунути розбрат.

Багато богословів вважають, що вірші 6-11 є прелюдією до раннього гімну. Якщо ми дозволяємо Святому Духу діяти через наші різні характери і обставини, то результатом стає симфонія, яка звучить мелодією смиренної любові Христа.