В індійському місті Майсур існує школа, яку створили з двох відремонтованих вагонів поїзда. Місцеві освітяни в співпраці з Південно-західною залізничною компанією придбали і реставрували списані вагони. По суті, ці вагони були великими металевими коробками, непридатними для навчання, допоки працівники не розмістили там сходинки, вентилятори, лампи і письмові столи. Працівники також пофарбували стіни і додали кольорові фрески всередині та ззовні. Тепер, завдяки дивовижним змінам, цю школу відвідує шістдесят учнів.

Щось більш дивовижне відбувається, якщо ми виконуємо повеління апостола Павла “перемінитися відновою розуму” (Рим. 12:2). Якщо ми дозволяємо Святому Духу відлучити нас від світу і його шляхів, наші думки та ставлення починають змінюватися. Ми виявляємо більше любові, надії і сповнюємося внутрішнім миром (Рим. 8:6).

Відбувається ще дещо. Процес змін є постійним і, попри різні перешкоди, допомагає нам розуміти Божу волю для нашого життя. Ми опиняємося в місці, де можемо “пізнати… що то є воля Божа” (Рим. 12:2). Процес пізнання Божої волі може бути різним, однак він завжди пов’язаний з наслідуванням Його характеру і Його праці у світі.

Вищезгадана школа в Індії має назву “Налі Калі”, що в перекладі означає “радісне навчання”. Як Божа трансформуюча сила веде вас до радісного пізнання Його волі?