Граючи в баскетбол зі своїми подругами, Амбер усвідомила, яку користь громада могла б отримати від жіночої ліги. Отже, вона започаткувала неприбуткову організацію, покликану заохочувати до командної роботи, щоб справити вплив на наступне покоління. Лідери організації “Леді, які грають в баскетбол” намагаються підвищити впевненість та сформувати характер у жінок та дівчат, а також спонукати їх до важливих внесків у розвиток місцевих громад. Одна з перших учасниць організації, яка тепер є наставницею для інших дівчат, сказала: “У нас дружні стосунки. Раніше мені цього бракувало. Ми по-різному підтримуємо одна одну. І мені дуже подобається спостерігати за успіхами”.

Бог також призначив віруючим допомагати один одному. Апостол Павло спонукав солунян: “Утішайте… один одного, і збудовуйте один одного” (1 Сол. 5:11). Бог помістив нас у родині Свого народу, аби ми мали підтримку в житті. Ми потрібні один одному, аби слідувати дорогою життя в Христі. Іноді це означає вислухати когось, надати практичну допомогу або сказати кілька слів підбадьорення. Ми можемо радіти успіхам один одного, молитовно підтримувати або заохочувати один одного до зростання у вірі. І в усьому дбати “про добро один для одного” (в. 15).

Як буде прекрасно, якщо ми об’єднаємося з іншими віруючими, щоб разом служити Богу!