У дитинстві Тенні почувався невпевнено. Він прагнув схвалення свого батька, однак ніколи його не отримував. Здавалося, що будь-який його вчинок у школі або дома ніколи не був достатньо добрим. Навіть у дорослому віці Тенні почувався невпевнено і постійно себе питав: “Чи я добра людина?”

Лише прийнявши Ісуса своїм Спасителем, Тенні нарешті отримав упевненість і схвалення, яких стільки років прагнув. Він усвідомив, що Бог, Який створив його, любить його, як Свого сина. Тенні нарешті почав жити з упевненістю, що його по-справжньому цінують.

У Книзі пророка Ісаї 43:1-4 Бог сказав Своєму вибраному народу, що відновить його Своєю силою і любов’ю. “Ти став дорогий в Моїх очах, шанований став” (в. 4). Господь допомагатиме народу, бо полюбив його.

Цінність, якою Бог наділяє всіх, кого любить, пов’язана не з нашими вчинками, а з простою та важливою істиною, що Він обрав нас бути Його дітьми.

Слова з 43-го розділу Книги пророка Ісаї не лише сповнили Тенні цілковитою впевненістю, але й надихнули його служити Богу. Тепер він пастор, який робить усе можливе, аби підбадьорювати інших людей життєдайною істиною, що в Ісусі Христі ми отримуємо прийняття і схвалення. Пам’ятаймо про цю істину.