Моя подруга, розглядаючи, як я її сфотографувала, звернула увагу на свої, як їй здавалося, фізичні недоліки. Натомість я порадила їй подивитися уважніше, сказавши: “Я бачу красиву та улюблену дочку Всемогутнього Царя над царями, яка любить Бога та інших людей, і чия щира доброта, щедрість та вірність справили значний вплив на життя багатьох людей”. Помітивши сльози на очах у подруги, я додала: “Думаю, тобі потрібна корона!” Того ж дня ми придбали чудову корону для моєї подруги, аби вона ніколи не забувала про свою справжню ідентичність.

Коли ми особисто пізнаємо Господа Ісуса, Він увінчує нас любов’ю і називає Своїми дітьми (1 Ів. 3:1). Він допомагає нам зберігати стійкість у вірі, щоб “ми мали відвагу та не були засоромлені Ним під час Його приходу” (1 Ів. 2:28). Хоча Він приймає нас такими, якими ми є, Його любов нас очищає та уподібнює до Його образу (1 Ів. 3:2-3). Ісус допомагає усвідомити нашу потребу в Ньому та покаятися, радіючи можливості залишити гріх (вв. 7-9). Ми можемо жити в покорі та любові (в. 10), маючи Його істину у своїх серцях та Його Дух у своїх життях.

Насправді моя подруга не потребувала буквальної корони або ще якоїсь дрібнички того дня. Однак ми обидві потребували нагадування про нашу цінність, як Божих улюблених дітей.