До пологів залишалося ще шість тижнів, але лікар діагностував у Вітні холестаз, захворювання печінки, яке часто трапляється у вагітних. Налякану жінку забрали до лікарні, де вона отримала медичну допомогу. Їй також повідомили, що протягом двадцяти чотирьох годин у неї штучно будуть викликати пологи! У той самий час в іншій частині лікарні монтували завезені апарати штучної вентиляції легень та інше обладнання у зв’язку з напливом хворих на COVID-19, і через це Вітні відправили додому. Вона вирішила довіритись Богу і через декілька днів народила здорове немовля.

Якщо Святе Письмо вкорінюється в нашому серці, то воно змінює нашу реакцію на складні обставини. Єремія жив у часи, коли більшість людей покладалася на людські союзи, і було поширене ідолопоклонство. Пророк протиставляє людині, яка “надію кладе на [іншу] людину, і робить раменом своїм слабу плоть” (Єр. 17:5), людину, яка довіряє Богу. “Благословенний той муж, що покладається на Господа… він буде, як дерево те, над водою посаджене, що… не боїться, як прийде спекота, – і його листя зелене” (вв. 7-8).

Ми, віруючі в Ісуса, покликані жити вірою, шукаючи в Нього правильних рішень. Вибір за нами: піддатися страху чи довіритися Йому. Бог каже, що ми благословенні, повністю задоволені, якщо покладаємося на Нього.