Мішель Грант доглядала за дитинчам бобра на прізвисько Тімбер, щоб потім повернути його в дику природу. Вона привозила його поплавати у водоймі, і він завжди повертався до її човна. Втім одного ранку Тімбер не повернувся. Мішель шість годин прочісувала водойму, а потім припинила пошуки. Через декілька тижнів вона знайшла череп бобра. Подумавши, що то був Тімбер, вона заплакала.

У мене теж розривалося серце, але потім я сказав: “Досить! Він просто великий водний гризун”. Однак я все одно турбувався, як і Бог. Його любов охоплює все – від небес до найменших створінь, управління над якими Він доручив нам (Бут. 1:28). Він береже людину й худобу (Пс. 35:6-7), “худобі дає її корм, воронятам – чого вони кличуть!” (Пс. 146:9).

Одного дня Мішель плавала в човні в сусідній водоймі і неочікувано побачила там Тімбера! Він знайшов родину бобрів і приєднався до неї. Гризун виплив на поверхню поруч із човном Мішель. Вона ж із усмішкою промовила: “Ти чудово виглядаєш, і в тебе гарна родина”. Він щось заворкотів і, пірнувши у воду, поплив до своєї нової матері.

Люблю, коли все закінчується добре, особливо в моєму житті! Ісус обіцяв, що Його Отець, Який годує пташок, забезпечуватиме і наші потреби (Мт. 6:25-26). Жоден горобець не впаде “на землю… без волі Отця вашого… Отож, не лякайтесь, – бо вартніші ви за багатьох горобців” (Мт. 10:29-31).