У 1987 році Мартін Хендфорд вперше створив серію дитячих книг під назвою “Де Уоллі?” Їхній невловимий персонаж носить червоно-білий светр у смужку, блакитні джинси, коричневе взуття та окуляри. На ілюстраціях Мартін Хендфорд майстерно ховав Уоллі на видному місці посеред натовпу людей. Уоллі не завжди легко побачити, однак художник обіцяє, що читачі завжди зможуть його знайти. Хоча пошук Бога не схожий на пошук Уоллі, наш Творець обіцяє, що ми також зможемо Його знайти.

Через пророка Єремію Бог навчив Свій народ, як жити у вигнанні (Єр. 29:4-9). Він обіцяв захищати народ, допоки не відновить його у визначений Ним час (вв. 10-11). Бог запевнив юдеїв, що здійснення Його обітниці поглибить їхнє прагнення кликати до Нього в молитві (в. 12).

Хоча Бог і відкрив Себе через Господа Ісуса Христа, життєві турботи можуть легко відволікти нашу увагу від Нього. Ми навіть можемо питати: “Де Бог?” Однак Творець і Охоронець усього живого каже, що віруючі в Нього завжди Його знаходитимуть, якщо шукатимуть усім своїм серцем (вв. 13-14).