Завдяки служінню місії в Карлсбаді, в штаті Нью-Мексико, місцева громада щомісяця безкоштовно отримує понад 10 тонн їжі. Лідер служіння сказав: “Люди можуть сюди прийти без будь-яких умов, і ми їх приймемо, щоб допомогти їм. Наша мета – задовольнити їхні практичні потреби, щоб отримати можливість задовольнити їхні духовні потреби”. Бог бажає, аби ми, віруючі в Христа, благословляли інших тим, що маємо, наближаючи наші громади до Нього. Але як нам плекати серце служіння, яке прославляє Бога?

Ми розвиваємо служіння від щирого серця, просячи Бога показати нам, як використати дані Ним дари на благо інших (1 Петр. 4:10). Отже, ми сповнюємо людей “багатьма подяками Богові” за щедрість Його благословінь (2 Кор. 9:12).

Служіння іншим було важливою складовою служіння Ісуса Христа. Зціляючи хворих і насичуючи голодних, Він показував людям Божу доброту і любов. Піклуючись про свої громади, ми наслідуємо Його модель учнівства. Якщо ми своїми вчинками виявляємо Божу любов, люди “хвалять Бога” (в. 13). Служіння повинно здійснюватися не для самозадоволення, а з метою показати Божу любов і турботу, яку Він виявляє через тих, хто називається Його Ім’ям.