У 1970-х роках пісня з одного рекламного ролика надихнула ціле покоління. Пісню “Реальна річ”, взяту за основу для рекламної кампанії Coca Cola, зрештою, переспівала британська група, і вона одразу злетіла на вершини музичних чартів у всьому світі. Однак багато людей ніколи не забудуть оригінальну телевізійну версію, коли цю пісню співала група молодих людей, стоячи на вершині пагорба за межами Риму. Яким би дивним не було це відео, образи бджіл та фруктових дерев перекликаються з бажанням автора пісні навчити світ щиро і з любов’ю співати цю радісну пісню.

Значно величнішу картину описує апостол Іван у книзі Об’явлення. Він розповідає, як “кожне створіння, що воно на небі, і на землі, і під землею, і на морі, і все, що в них” (Об. 5:13), співало нову пісню. У цій пісні не було нічого фантастичного. Вона сповнена приголомшливого реалізму. Не може бути нічого реальнішого, ніж ціна, сплачена Тим, до Кого вони звертаються, як не може бути нічого зловіснішого, ніж бачення війн, смертей і всього того, що переможе жертва Його любові.

Але тільки так Агнець Божий зміг покрити наші гріхи, знищити смерть, перемогти наш страх і навчити небо та землю співати в досконалій гармонії.