То був жахливий тиждень для Кевіна і Кімберлі. Стан здоров’я Кевіна раптово погіршився, і його госпіталізували. Через карантинні обмеження, пов’язані з пандемією, їхні маленькі діти (четверо братів та сестер, узятих з дитячого притулку) вже не витримували перебування в замкнутому просторі. На додачу до цього в холодильнику майже не було їжі. А Кімберлі так чомусь хотілось моркви.

Через годину в двері хтось постукав. На порозі стояли їхні друзі Аманда і Енді, які приготували і принесли для них багато їжі, у тому числі й моркву.

Кажуть, що диявол криється в деталях? Ні. Дивовижна історія ізраїльського народу показує, що в деталях криється Бог. Фараон наказав: “Кожного народженого єврейського сина кидайте його до Річки” (Вих. 1:22). Під час цього геноциду відбулася дивовижна подія. Мати Мойсея справді “кинула” в річку своє немовля, але з певною стратегією. Зрештою, дитину врятувала дочка фараона, і через цю дитину Бог згодом врятував Свій народ. Дочка фараона навіть заплатила матері Мойсея, аби та викормила для неї цю дитину (Вих. 2:9)!

Одного дня в ізраїльському народі мала народитись обіцяна Дитина. Її історія була наповнена дивовижними деталями, і щонайважливіше – Ісус надав вихід з рабства гріха.

Бог завжди криється в деталях – особливо в темні часи. Як сказала Кімберлі: “Бог приніс мені моркву!”