Гомін у кімнаті поступово перетворився на цілковиту тишу, коли лідер книжкового клуба почав стисло викладати зміст роману, який група мала обговорювати. Моя подруга Джоана уважно слухала, втім ніяк не могла зрозуміти сюжет історії. Нарешті вона усвідомила, що прочитала не фантастику, яку прочитали інші, а зовсім іншу книгу зі схожою назвою. Хоча їй сподобалась “неправильна” книга, вона не могла приєднатись до обговорення “правильної” книги.

Апостол Павло не хотів, щоб коринтські віруючі повірили в “неправильного” Ісуса. Він казав, що до церкви ввійшли лжевчителі, які проповідували іншого “Ісуса”, і віруючі прийняли цей обман (2 Кор. 11:3-4).

Павло засудив єресь цих фальшивих вчителів. Він ще у своєму першому листі до коринтської церкви оповів істину про біблійного Ісуса. Цей Ісус був Месією, Який “умер ради наших гріхів… третього дня… воскрес… і… з’явився… Дванадцятьом”, а потім і самому Павлу (1 Кор. 15:3-8). Цей Ісус прийшов на землю через народження від діви на ім’я Марія і був названий Еммануїлом (з нами Бог) на підтвердження Своєї Божественної природи (Мт. 1:20-23).

Ви знаєте такого Ісуса? Розуміння і прийняття біблійної істини про Нього підтверджує, що ми йдемо духовним шляхом, який веде в небеса.