Брендан і Кеті сяяли, дивлячись одне на одного. Спостерігаючи за щирою радістю на їхніх обличчях, ви ніколи не здогадаєтесь, що багато їхніх весільних планів були скасовані через обмеження, пов’язані з COVID-19. Хоча на весіллі були присутні лише двадцять п’ять членів родини, молоде подружжя, виголошуючи обітниці, випромінювало радість і мир, бо вони любили одне одного і були вдячні за Божу любов до них.

Образ нареченого і нареченої, які радіють одне одному, є образом, який пророк Ісая застосував у змалюванні Божої радості та любові до Свого народу. У чудовому поетичному описі Божого обіцяного порятунку Ісая нагадав читачам, що спасіння, яке пропонує Бог, несе утіху для зломлених, радість для тих, хто плаче, і забезпечення потреб Його народу (Іс. 61:1-3). Бог допоможе народу, бо Він “радітиме” ним, як наречений і наречена радіють одне одному (Іс. 62:5).

То дивовижна істина, що Бог радіє нам і хоче мати з нами стосунки. Навіть попри труднощі, яких ми зазнаємо, живучи в грішному світі, у нас є Бог, Який нас любить вічною любов’ю (Пс. 135:1).