Тринадцятирічний ДіЕвіон прийняв виклик послужити іншим. Він та його мати почули історію про чоловіка, який закликав дітей безкоштовно покосити п’ятдесят газонів під час літніх канікул. Мета полягала в допомозі ветеранам, самотнім матерям, людям з інвалідністю, усім, хто просто потребував допомоги. За словами організатора акції (який сам покосив п’ятдесят газонів у п’ятдесяти штатах), це мало навчити важливості дотримання робочої етики та надання допомоги громаді. Попри спеку та можливості зайнятися чимось іншим влітку, ДіЕвіон вирішив послужити нужденним і впорався з викликом.

Заклик послужити звучить і до віруючих в Ісуса. У переддень Своєї смерті за всіх людей Ісус вечеряв з учнями (Ів. 13:1-2). Він добре знав про страждання та смерть, які на Нього очікували, однак все одно підвівся, обв’язався рушником і почав мити ноги учням (вв. 3-5). А потім сказав: “А коли обмив ноги вам Я, Господь і Вчитель, то повинні й ви один одному ноги вмивати” (в. 14).

Ісус, смиренний Слуга і наш взірець, турбувався про людей. Він зцілював сліпих та хворих, звіщав добру звістку про Своє Царство і віддав Своє життя за друзів. Оскільки Христос вас любить, попросіть Його вам показати, кому послужити на цьому тижні.