Чекаючи на початок навчання в університеті, двадцятирічна Шін вирішила присвятити три літніх місяці служінню в молодіжній місіонерській організації. Здавалося, що це неналежний час для цього, враховуючи обмеження, пов’язані з COVID-19, які забороняли особисті зустрічі. Проте Шін віднайшла спосіб, як служити. “Ми не могли зустрічатися зі студентами на вулицях, в торговельних центрах та в закладах швидкого харчування, як зазвичай це робили, – розповіла вона. – Однак ми продовжували підтримувати зв’язок зі студентами-християнами за допомогою Zoom для молитви один за одного, а також з невіруючими студентами, регулярно зідзвонюючись з ними”.

Шін виконувала настанову апостола Павла, яку він дав Тимофію: “Виконуй працю благовісника” (2 Тим. 4:5). Павло попередив, що люди шукатимуть собі вчителів, які казатимуть їм те, що вони хочуть чути, а не те, що їм дійсно потрібно почути (вв. 3-4). Однак Тимофій був покликаний з відвагою проповідувати “вчасно-невчасно”. Павло йому казав: “Докоряй, забороняй, переконуй з терпеливістю та з наукою” (в. 2).

Хоча не всі ми покликані бути благовісниками або проповідниками, кожен із нас може ділитися своєю вірою з оточуючими. Без Христа невіруючі просто загинуть. Віруючі ж потребують зміцнення і підбадьорення. З Божою допомогою проголошуймо Його добру звістку всюди і кожному.