Нещодавно я опинився в місці, яке безліч разів бачив у кіно і по телевізору, – в Голлівуді! Величезні білі літери, що вишикувалися на знаменитому пагорбі, було як на долоні видно з вікна мого готелю.

Але крім них я помітив ще дещо. Зліва та трохи нижче напису “Голлівуд” стояв хрест. Цього в кіно не показували. А коли я вийшов із номера, студенти з місцевої церкви заговорили зі мною про Христа.

Для багатьох Голлівуд є осередком усього світського, протилежного Царству Божому. Однак Христос явно виконував Свою працю і тут. Зізнаюся, це стало для мене несподіванкою.

Багато вчинків і слів Ісуса виявлялися несподіваними для фарисеїв. Він не спілкувався з людьми, які мали загальну повагу. Його компанію складали “митники і грішники” (Мк. 2:13-17) – люди, чиє життя практично кричало: “Нечистий!” Він проводив час із тими, хто потребував Його найбільше (вв. 16-17).

Понад дві тисячі років Господь продовжує сіяти насіння надії та порятунку в несподіваних місцях і серед несподіваних людей. А ще Він закликає і споряджає нас стати частиною цього служіння.