Ніщо не могло вивести Аакаша із затяжної депресії. Його, що серйозно постраждав у автомобільній аварії, привезли до місіонерського шпиталю в південно-західній Азії. Вісім операцій допомогли відновити кістки, але Аакаш не міг їсти. Почалася депресія. Він був годувальником сім’ї, а тепер став інвалідом.

Але одного разу до Аакаша прийшов відвідувач, який прочитав уривок з Євангелія від Івана його рідною мовою і помолився за нього. Зворушений звісткою про Божий дар спасіння в Христі, Аакаш звернувся до Господа. Депресія невдовзі пройшла. Повернувшись додому, він спочатку боявся говорити про свою нову віру. Але потім все ж таки розповів домашнім про Христа, і шестеро з них теж увірували!

Євангеліє від Івана – яскравий маяк у світі темряви. У ньому ми читаємо, що “так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне” (Ів. 3:16). З нього ми дізнаємося, що “хто слухає слова [Христа], і вірує в Того, Хто послав [Його], – життя вічне той має” (Ів. 5:24). У ньому Господь каже: “Я – хліб життя. Хто до Мене приходить, – не голодуватиме він” (Ів. 6:35).

Проблеми, з якими ми стикаємося, можуть здаватися величезними. Але Ісус прийшов, щоб дати нам життя з надлишком (Ів. 10:10). Отже, довіртеся Христу – надії миру та світла для людей.