Працівник ресторану швидкого харчування Кевін Форд за двадцять сім років не пропустив жодної зміни. Після того як у мережі з’явилося відео, на якому він дякує ресторану за скромний подарунок, вручений йому на згадку про багаторічну працю, тисячі людей вирішили зробити йому справжній подарунок. “Це як мрія, що стала дійсністю”, – сказав Кевін, коли оголошений збір коштів всього за тиждень приніс йому 250 000 доларів.

До Єгоякима, полоненого юдейського царя, теж була виявлена несподівана доброта. Він провів у в’язниці тридцять сім років, після чого вавилонський цар вирішив проявити до нього милість. Цар “вивів його з дому ув’язнення. І він говорив з ним добре, і поставив трона його понад трона царів, що були з ним у Вавилоні” (Єр. 52:31-32). Єгояким отримав новий статус, новий одяг та нове місце проживання. І все це за рахунок вавилонського царя.

Ця історія показує, що відбувається в духовній сфері, коли люди, які вірять у смерть і воскресіння Ісуса Христа, отримують від Нього вічне спасіння. З темряви та смерті вони переходять у світло та життя. Вони стають членами Божої сім’ї завдяки надзвичайній доброті Творця.