Я зручно влаштувалась у флоат-капсулі. Це спеціальна камера, що ізолює людину від будь-яких зовнішніх подразників. Моє тіло плавало в рідині, немов у невагомості. Музика почала стихати і поступово замовкла. Світло плавно згасало. Я читала, що такі процедури знімають стрес та тривогу. Це не було схоже ні на що, з чим я коли-небудь стикалася. Здавалося, світ навколо мене зупинився. Мої найпотаємніші думки спливли на поверхню. Я вийшла з капсули спокійною і навіть трохи молодшою. Справді, у тиші прихована велика сила.

Християни найкраще заспокоюються в тиші Божої присутності. Господь оновлює наші сили і дарує мудрість для подолання труднощів, з якими ми стикаємося щодня. Потрібно лише приділити цьому час, закритися від зовнішнього шуму і усунути все, що може нас відволікати.

Капсули для релаксації – непоганий спосіб заспокоїтись. Але Бог пропонує більш простий та ефективний метод: “Коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму” (Мт. 6:6). Бог спрямує наші кроки і засяє через нас Своєю праведністю. Отже, шукаймо вирішення життєвих проблем у тиші Його величної присутності (Пс. 36:5-6).