Навчатися в християнському коледжі і вивчати Біблію було цілком природним кроком для Бретта. Зрештою, все своє життя він був серед людей, які знали Ісуса – вдома, в школі, в церкві. Тому він готувався до навчання в коледжі, аби зробити кар’єру в “християнській сфері”.

Однак у віці двадцяти одного року, коли він сидів з невеликою громадою в старій сільській церкві і слухав проповідь пастора на основі тексту з 1-го Послання апостола Івана, він зробив приголомшливе відкриття. Бретт зрозумів, що покладався на знання та атрибути релігії, і що він не отримав по-справжньому спасіння в Ісусі. Він відчув, що в той день Христос постукав у його серце і сказав: “Ти Мене не знаєш!”

Апостол Іван чітко говорить: “Кожен, хто вірує, що Ісус – то Христос, той родився від Бога” (1 Ів. 5:1). За його словами, лише вірою в Ісуса ми “перемагаємо світ” (в. 4). Не знанням про Нього, а глибокою та щирою вірою в Його жертву на хресті. Відтоді Бретт став покладатися лише на Христа.

Глибока любов Бретта до Ісуса та Його спасіння не є секретом. Це звучить у його словах щоразу, як він (пастор нашої церкви) стає за кафедру і проповідує.

“Бог життя вічне нам дав, а життя це – у Сині Його. Хто має Сина, той має життя” (вв. 11-12). Яке чудове нагадування всім, хто віднайшов життя в Ісусі!