Після того як Шерман Сміт переконав Деланда Маккалоу грати в американський футбол за університет Маямі, він фактично замінив Деланду батька, про якого він ніколи нічого не знав. Деланд захоплювався Шерманом і прагнув стати таким, як і він. Через десять років, коли Деланд розшукав свою біологічну матір, вона шокувала його новиною: “Твій батько – Шерман Сміт”. Той самий Шерман Сміт! Чи варто описувати, як приголомшила ця новина обох – батька та сина!

Коли вони зустрілися, Шерман обійняв Деланда і сказав: “Синку!” Деланд вперше почув це слово від батька і зрозумів, що хоче сказати: “Я щасливий, що ти в мене є”.

Нас також має приголомшувати досконала любов Небесного Отця. Апостол Іван пише: “Подивіться, яку любов дав нам Отець, щоб ми були дітьми Божими” (1 Ів. 3:1). Хіба у вас не виникає почуття, подібне до того, що відчув Деланд, який навіть і не мріяв, що хтось на зразок Шермана може бути його батьком? Невже це правда? Апостол Іван підтверджує: так! Саме так і є!

Якщо ви вірите в Христа, то Небесний Отець є і вашим Отцем. Можливо, ви відчували себе сиротою, абсолютно самотнім у цьому світі. Але тепер у вас є ідеальний Отець, і Він щасливий називати вас Своїм сином чи донькою.