“Християнство – це не для мене. Воно нудне. А я люблю пригоди. Яке без них життя!” – сказала мені молода жінка. Сумно, що вона нічого не знала про радість і хвилювання, які відчуває людина, що йде за Христом. Це дійсно пригода, рівних якій немає. Я з натхненням розповіла їй про Спасителя і про те, як у Ньому ми знаходимо справжнє життя.

Звичайних слів недостатньо, щоб описати чудо пізнання Божого Сина та життя з Ним. У Посланні до ефесян апостол Павло в коротких, але сильних словах говорить про сутність християнства. Бог прямо з небес дає нам безліч духовних благословінь (Еф. 1:3), серед яких святість і бездоганність у Його очах (в. 4), а також усиновлення в сім’ю Царя небес (в. 5). Він щедро обдаровує нас прощенням і благодаттю (в. 7-8 ), пізнанням таємниці Його волі (в. 9) та новим життям “на хвалу Його слави” (в. 12). В нас оселяється Святий Дух, Який керує і наділяє Своєю силою (в. 13). Нарешті, Бог гарантує нам блаженну вічність у Своїй присутності (в. 14).

Коли Ісус Христос входить у наше життя, ми виявляємо, що пізнавати Його і йти за Ним – це найбільша пригода. Шукаймо Його сьогодні і кожного дня.