Хоча я щодня і залежу від різних технологій (щоб виконувати свою роботу), але не дуже розуміюсь на тому, як всі ці електронні пристрої працюють. Я просто включаю свій комп’ютер, відкриваю документ і приступаю до праці – щось пишу. І мені ніяк не заважає користуватись перевагами сучасних технологій той факт, що я не розумію, як функціонують мікропроцесори, жорсткі диски, бездротове з’єднання і кольорові плазмові дисплеї.

Це в деякій мірі відображає наші відносини з Богом. Текст з Книги пророка Ісаї 55:8-9 нагадує нам, що Бог є недосяжний для нас: “Бо ваші думки – не Мої це думки, а дороги Мої – то не ваші дороги, говорить Господь. Бо наскільки небо вище за землю, настільки вищі дороги Мої за ваші дороги, а думки Мої за ваші думки”.

Отже, хоча ми багато чого не розуміємо відносно Бога, це не заважає нам довіряти Йому. Він довів Свою любов на хресті. Апостол Павло писав: “А Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос умер за нас, коли ми були ще грішниками” (Рим. 5:8). Якщо ми довіряємо цій Божій любові, то спроможні ходити з Богом навіть тоді, коли все в житті здається безглуздим.