Єва була однією з тих 25 американських підлітків хору середньої школи, що поїхали до Ямайки, щоб співати, свідчити про Христа і являти Божу любов людям іншої культури. Один день цієї місіонерської подорожі став для Єви особливо пам’ятним та сповненим радістю.

Того дня хор поїхав до будинку престарілих та інвалідів, щоб поспівати там і поспілкуватись з його мешканцями. Коли молодь закінчила співати, Єва сіла поговорити з однією молодою жінкою, що жила там – їй було лише за 30. Коли вони почали бесіду, Єва відчула внутрішнє спонукання розповісти жінці про Ісуса – Хто Він, і що Він зробив для людства. І дівчинка запропонувала їй кілька біблійних віршів, що говорять про спасіння. Після цього жінка сказала, що хоче прийняти Ісуса як свого Спасителя. І вона зробила це.

Завдяки рішенню Єви поговорити з жінкою про Ісуса, наша група того дня святкувала приєднання до великої Божої родини ще однієї душі.

Текст Євангелії від Марка 16:15 вказує, що те, що зробила Єва, є завданням для всіх віруючих. Ось як цей вірш звучить в одному сучасному перекладі: “Ідіть повсюди і проголошуйте благе Боже послання кожному й усім”.

Давайте ніколи не будемо недооцінювати цього чуда, коли людина – будь-яка й будь-де – каже “так” нашому Спасителю.