Щороку протягом кількох тижнів до Різдва й після нього вулиця Орчард-Роуд – головне місце розваги для туристів у Сінгапурі – перетворюється на країну чудес, яскравих кольорів та вогнів. Багато людей, що приходять туди зробити покупки, можуть насолодитись різними святкуваннями, послухати знайомі різдвяні пісні у хоровому виконанні й подивитись усілякі розважальні шоу.

Але найперша “різдвяна ілюмінація” була створена не за допомогою електричних кабелів, яскравого блиску та неонового світла. Натомість “слава Господня осяяла” все навкруги (Лк. 2:9). Жоден турист не бачив тієї небесної ілюмінації – лише прості пастухи на полі. Дивовижне сяйво супроводжувалось несподіваним співом: “Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!” (Лк. 2:14).

“І сталось, коли Анголи відійшли від них в небо, пастухи зачали говорити один одному: Ходім до Віфлеєму й побачмо, що сталося там, про що сповістив нас Господь” (Лк. 2:15). Коли ж впевнились у цьому, то просто не могли приховувати те, що чули й бачили. “А побачивши, розповіли про все те, що про Цю Дитину було їм звіщено” (Лк. 2:17).

Багато хто з нас часто чув цю різдвяну історію. Чому б цього Різдва на поділитись з іншими доброю звісткою про Христа – “Світло для світу” (Ів. 8:12)!