Якось мої внучки Меггі та Кеті (обидві дошкільного віку) вирішили побудувати з ковдр намет. Вони почали таскати з будинку на подвір’я різні ковдри, аж тут їхня мати почула, що Меггі гукає до неї.

“Мамо, йди скоріше сюди! – волала Меггі. – Я хочу запросити Ісуса ввійти в моє серце і потребую твоєї допомоги!” Раптово ця дівчинка відчула потребу в Ісусі, і їй стало зрозуміло, що вона готова вірою покластися на Нього.

Це негайне прохання про допомогу, щоб прийняти вірою Ісуса, нагадує слова апостола Павла, що записані в шостому розділі 2-го Послання до коринтян і стосуються спасіння. Апостол пояснює ту істину, що Ісус Христос через Свою працю спасіння – включаючи смерть і воскресіння – започаткував нову еру, так званий “час приємний”, “день спасіння”. Ми живемо в такий час, коли спасіння доступне всім і в будь-який момент. Павло пише: “Ось тепер час приємний, ось тепер день спасіння!” (2 Кор. 6:2). Всі, хто ще не увірували в Ісуса для отримання прощення гріхів, можуть зробити це прямо тепер. Не треба зволікати!

Можливо, Святий Дух пробудив у тебе відчуття необхідності увірувати в Ісуса й довіритись Йому. Тоді вчини як Меггі – не заглуши голос Божий, а натомість поспіши до Ісуса. Цей день настав!