В багатоповерховому будинку, який знаходиться поруч із моїм, проживає близько 230 родин. І кожна людина має свою історію життя. Ось на десятому поверсі живе стара жінка, чиї діти вже виросли, одружилися і роз’їхалися хто куди. Тепер вона самотня. За кілька дверей від неї мешкає молода подружня пара з двома дітьми – хлопчиком та дівчинкою. Кількома поверхами нижче живе молодий хлопець, що служить в армії. Він вже був у нашій церкві. Можливо, відвідає її на Різдво. Я познайомилася з цими людьми минулого Різдва, коли члени нашої церкви обходили наш район, співаючи різдвяні пісні.

Кожного разу ми зустрічаємо багатьох людей, які не знають, що Бог прийшов у цей світ Немовлятком, Ім’я Якого – Ісус (Лк. 1:68; 2:21). Або якщо й знають, то не до кінця усвідомлюють цю “радість велику, що станеться людям усім” (Лк. 2:10). Так, усім людям, незалежно від національності, культури, статі та фінансового положення! Ісус прийшов у цей світ померти за нас і запропонувати цілковите прощення, щоб могли примиритися з Ним і насолоджуватися Його любов’ю, мати в Нім радість, мир та надію.

В ніч першого Різдва Ангели стали вісниками цієї радісної новини, а сьогодні Бог бажає через наше свідоцтво й життя зробити цю новину відомою для інших.