Коли моя сестра Мейсель була ще маленькою, вона за своєю манерою співала відому християнську пісню: “Ісус любить мене – я знаю. Біблія каже Мейсель”. Це дуже дратувало мене! Як старша і більш мудра сестра, я знала, що правильні слова – “Біблія каже так”. Однак сестра все одно співала по-своєму.

Тепер я знаю, що моя сестричка була цілком правою. Біблія дійсно говорить Мейсель – і всім нам, – що Ісус Христос любить нас. У Святому Письмі ми знову й знову знаходимо цю істину. Візьміть, наприклад, Книги апостола Івана – учня, якого любив Господь Ісус Христос (Ів. 21:7, 20). Іван говорить нам про Божу любов в одному з найвідоміших біблійних віршів: “Так-бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне” (Ів. 3:16).

Цю ж саму істину апостол Іван підтверджує в Першому соборному посланні: “Не в тому любов, що ми полюбили Бога, а що Він полюбив нас, і послав Свого Сина вблаганням за наші гріхи” (1 Ів. 4:10). Як і апостол Іван колись, ми теж можемо мати цю впевненість: Ісус Христос дійсно любить нас; так каже Біблія.