Реджинальд Фессенден багато років працював над тим, щоб винайти бездротовий радіозв’язок. Іншим його ідеї здавалися занадто радикальними і тими, що суперечать класичній науці. Мало хто вірив, що він досягне успіху. Але він довів свою правоту і 24 грудня 1906 року став першою людиною, яка передала по радіо музику.

Фессенден уклав контракт із однією фруктовою компанією, яка встановила його систему на півдесятка суднах, щоб ті могли повідомляти один одному про вражай та ситуацію на ринку бананів. У святвечір 1906 року Фессенден наказав операторам бездротового радіо на всіх кораблях цієї компанії бути напоготові. І о дев’ятій годині вони почули його голос. Він прокрутив одну оперну арію, а потім сам зіграв на скрипці відомий гімн “Тихая Ніч” і заспівав останній куплет. В кінці він поздоровив зі святом і прочитав текст із Євангелії від Луки, де описується, як Ангели сповістили віфлеємським пастухам про народження Спасителя.

Як колись пастухи біля Віфлеєму дві тисячі років тому, матроси суден “Об’єднаної фруктової компанії” почули у 1906 році неочікуване послання надії серед темряви ночі. Христос Господь народився заради нас! (Лк. 2:11). Ми можемо приєднатися до хору Ангелів, що співали: “Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!” (Лк. 2:14).