Перебуваючи в готелі міста Остін (штат Техас), я помітив у своєму номері на столі листівку, на якій було написано:

“Ласкаво просимо. Ми молимося, щоб ваше перебування тут було приємним, а ваші подорожі були плідними. Нехай Господь благословляє вас і береже. Нехай сяйво Його лиця буде над вами”.

Ця листівка від компанії, яка керувала готелем, викликала в мене бажання більше дізнатися про неї. Отже, я зайшов на сторінку цієї компанії в Інтернеті, щоб дізнатися про її цінності та вплив. Таким милим способом, як ця листівка, представники компанії прагнули підвищувати якість обслуговування і практикувати свою віру на робочому місці.

Це нагадало мені слова апостола Петра, які він адресував послідовникам Ісуса, розпорошеним по всій Малій Азії. Апостол заохочував віруючих являти свою віру в Христа у тому суспільстві, в якому вони жили. Хоча вони стикалися з утисками й переслідуваннями, апостол Петро закликав їх “Господа Христа святити у своїх серцях, і завжди готовими бути на відповідь кожному, хто в них запитає рахунку про надію, що в них, із лагідністю та зо страхом” (1 Петр. 3:15).

Не має значення, де ми живемо та працюємо. Потрібно просити у Бога сили, щоб завжди бути готовими ввічливо й з повагою відповісти кожному, хто розпитуватиме нас про нашу надію.