Нещодавно від раку померла наша добра приятелька Патсі, що продавала житлові будинки. Коли ми згадували її життя, моя дружина Сью пригадала, як колись дуже давно завдяки їй до Ісуса Христа навернулась одна людина, що потім стала нашим хорошим другом.

Яка то втіха знати, що Патсі допомагала людям не лише придбати житло в нашому містечку, але й подбати про вічну домівку на небесах.

Готуючись вмерти за нас на хресті, Ісус Христос виявив неабияку зацікавленість про нашу вічну оселю на небесах. Він сказав Своїм учням: “Йду приготувати місце для вас”, – і нагадав їм, що в оселі Його Отця вдосталь місця для віруючих в Нього (Ів. 14:2).

На цій землі ми воліємо мати гарну домівку – особливе місце для нашої сім’ї, де можна їсти, спати й насолоджуватися спілкуванням один з одним. А тепер уявіть, яка то буде неймовірна річ, коли ми, опинившись у потойбічному житті, побачимо, що Бог попіклувався про наше вічне житло. Славте Бога за “життя з подостатком” (Ів. 10:10), що включає також Його присутність тепер і потім в майбутній оселі, яку Він приготував для нас (Ів. 14:3).

Розважання над тим, що Бог готує для віруючих в Ісуса Христа, може спонукати нас наслідувати приклад Патсі: вести інших до Спасителя Ісуса Христа.