Місяць: Січень 2019

Всиновлені

Я дуже радію, коли який-небудь філантроп будує сирітський дім для бездомних дітей. А ще більше зворушений, коли хтось всиновлює дитину. Більшість сиріт були б раді просто мати покровителя. Але що відчуває дитина, коли їй кажуть, що хтось не лише хоче їй допомогти, але й потребує її саму?

ХЛІБ НАШ НАСУЩНИЙ для ДІТЕЙ

Книга створена для того, щоб познайомити ваших дітей з Ісусом Христом!
Захоплюючі статті, яскраві малюнки та цікаві факти.

ХЛІБ НАШ НАСУЩНИЙ для ДІТЕЙ

Дізнатися більше

Книга створена для того, щоб познайомити ваших дітей з Ісусом Христом!
Захоплюючі статті, яскраві малюнки та цікаві факти.

10 причин вірити, що Христос воскрес із мертвих

У світі багато різних вчень і вірувань. Як дізнатися, у що вірити? За ким піти? Християни обґрунтовують свою віру, опираючись на той факт, що Своїм воскресінням Ісус Христос підтвердив істинність і божественне походження Свого вчення. Цей буклет наводить 10 доказів того, чому воскресіння Христа можна вважати доконаним історичним фактом.

ВИ НЕ САМОТНІ, якщо щиро сумніваєтеся в тому, що Христос воскрес.…

Діатомові водорості

“Що таке діатомея?” – запитала я у своєї подруги, розглядаючи через її плече знімки на мобільному телефоні, які вона зробила через мікроскоп. “О, це свого роду водорості, але їх важче побачити. Для цього потрібна крапля олії на лінзу або щоб діатомея була мертва”, – пояснила подруга. Я сиділа вражена, поки вона продивлялась знімки, і не могла навіть уявити те, як Бог помістив такі складні речі в цю живу клітинку, яку можна побачити лише під мікроскопом!

Розкриття небес

Під час нещодавньої бесіди моя знайома розповіла, чому вона перестала звертатися до Бога. Я почув дуже поширене нарікання: “Як можна вірити в Бога, Який нічого не робить?” Це болісне питання виникає у багатьох із нас в той чи інший момент, коли ми чуємо про жахливі насильства або коли самі вбиті горем. Душевні страждання моєї знайомої розкривали її глибоку потребу в тому, щоб Бог щось зробив для неї – потребу, яку має, напевно, кожен із нас.

Налаштування настрою

Я чекала на станції електричку для своєї щотижневої поїздки, а в цей час у моїй голові роїлися негативні думки, мов ті пасажири, що товпилися на пероні. Стрес через борги, грубі зауваження на мою адресу, відчуття безпорадності через кривду, скоєну члену нашої сім’ї – все це вкупі призвело до того, що в момент прибуття електрички я була в жахливому настрої.

Праведники народів світу

Коли ми з чоловіком були в музеї голокосту “Яд ва-Шем” , то зайшли в сад, що насаджений в честь тих, хто, ризикуючи життям, рятував євреїв в часи Другої світової війни. Розглядаючи меморіал, ми побачили групу людей з Нідерландів. Серед них була жінка, що приїхала подивитись на імена дідуся та бабусі, що викарбувані на великих дощечках. Зацікавившись, ми попросили її розповісти історію їхньої сім’ї.