До свого навернення я через глибоку душевну травму уникала близьких стосунків. Моїм близьким другом була лише мама, поки я не вийшла заміж за Алана. Через сім років, коли ми були на межі розлучення, я привезла свого сина-дошкільника Хав’єра на церковне богослужіння й сіла ближче до виходу, не довіряючи нікому, але відчайдушно потребуючи допомоги.

На щастя, віруючі помітили мене. Вони помолились за мою сім’ю і навчили будувати стосунки з Богом через молитву й читання Біблії. Згодом любов Христа та Його послідовників змінила мене.

Через два роки після першого відвідання церкви я, Алан та Хав’єр охрестилися. А через деякий час моя мама сказала: “Ти стала іншою. Розкажи мені про Ісуса”. За кілька місяців вона теж прийняла Ісуса як свого Спасителя.

Ісус змінює життя… як колись життя Савла, що до зустрічі з Христом (Дії 9:1-5) був одним із найжорстокіших переслідувачів церкви. Інші допомогли Савлу більше дізнатися про Ісуса (в. 17-19). Його вражаюча зміна стала додавати довіри до його свідоцтва, сповненого сили Духа (в. 20-22).

Наша зустріч з Ісусом може й не бути такою драматичною, як у Савла. І зміни в нашому житті, можливо, не такі швидкі. Однак коли люди згодом помітять, як Христова любов змінює нас, ми отримаємо можливість розповісти іншим, що Господь вчинив для нас.