Як і всі чотирирічні діти, Рубі любила бігати, стрибати, співати. Але потім стала скаржитися на біль в колінах. Лікарі зробили аналізи, результати яких шокували: рак, четверта стадія; нейробластома. Це було велике нещастя. Рубі швидко забрали до лікарні.

Лікування виявилося тривалим. Ось уже й Різдво прийшло – час, коли так хочеться бути дома. Одній медсестрі спало на думку встановити біля палати Рубі поштову скриньку, щоб різні люди могли класти туди листи, сповнені молитов та слів підбадьорення. Потім інформація про Рубі потрапила на Фейсбук. Кількість листів від друзів та цілковитих незнайомців здивувала усіх – і найбільше Рубі. Усього листів було понад 100 000, і кожний лист додавав дівчинці підбадьорення. Потім її виписали додому.

Послання апостола Павла до колосян було саме таким листом підбадьорення (Кол. 1:2). Написані слова містили надію й підбадьорення для віруючих, щоб вони залишались вірними Богу, зростаючи у пізнанні, силі, витривалості й терпінні (в. 10-11). Уявіть лише, якими ліками для душі були ці слова апостола, адресовані християнам в Колосах? Одна думка, що хтось невпинно молиться за них, зміцняла їхню рішучість зберігати віру в Ісуса Христа.

Наші слова підбадьорення можуть стати великою допомогою тим, кого спіткали проблеми.