Томас Едісон винайшов першу електричну лампочку. Джонас Солк розробив дієву вакцину від поліомієліту. Емі Кармайкл написала багато гімнів, які ми співаємо на богослужіннях. А що зробили ви? Для чого ви народилися на землі? Як ви інвестуєте своє життя?

В четвертому розділі книги Буття сказано, що Єва “завагітніла, і породила Каїна”. Після народження Каїна Єва сказала: “Набула чоловіка від Господа” (в. 1). Намагаючись пояснити дивовижний досвід найпершого народження, Єва вживає фразу, в якій відображена залежність від суверенної допомоги Бога: “Від Господа”. Зрештою через насіння Єви Бог надасть порятунок народу через іншого Сина (Ів. 3:16). Яка спадщина!

Батьківство є лише одним з багатьох способів зробити свій внесок у цей світ. Можливо, ваш внесок виникне в кімнаті, у якій ви пишете, в’яжете або малюєте. Ви можете бути прикладом для людини, яка позбавлена доброго впливу. Наслідки вашого інвестування можуть проявитися вже після вашої смерті і в такий спосіб, про який ви ніколи не думали. Це може бути праця, яку ви робили, або ваша репутація чесної людини в бізнесі. Однак чи відображатимуть ваші слова таку залежність від Бога, яка була у Єви? Що ви з Божою поміччю зробите для Його слави?