Служіння Тома і Марка оживляє життя. Це видно із відео, на якому група повністю одягнених дітей вперше в своєму житті сміється і стрибає в освіжаючій воді відкритого душу. Чоловіки співпрацюють з місцевими церквами по встановленню систем фільтрації води в криницях на Гаїті, полегшуючи і подовжуючи життя, бо це запобігає появі хвороб, пов’язаних із забрудненою водою. Доступ до чистої прісної води надає людям надію на майбутнє.

В 4-му розділі Євангелія від Івана Ісус говорив про “живу воду”, аби передати схожу ідею про невичерпне джерело відновлення сил. Зморений і спраглий Ісус Христос попросив у самарянки води (вв. 4-8). Через це прохання зав’язалася розмова, під час якої Ісус запропонував жінці “живу воду” (вв. 9-15), воду, яка стане в людях джерелом життя і надії, “джерелом тієї води, що тече в життя вічне” (в. 14).

Що це за жива вода, ми дізнаємося, читаючи далі текст. Ісус сказав: “Коли прагне хто з вас – нехай прийде до Мене та й п’є”, стверджуючи, що “ріки живої води потечуть із утроби” того, хто увірує в Нього. Апостол Іван пояснює: “Це ж сказав Він про Духа” (Ів. 7:37-39).

Через Святого Духа віруючі об’єднані з Христом і мають доступ до безмежної сили, надії і радості в Бозі. Дух, як жива вода, живе у віруючих, підтримуючи і відновлюючи їх.