Багато відомих іграшок, між якими немає нічого спільного, входять до переліку двадцяти найпопулярніших подарунків усіх часів на Різдво. До цього переліку також включені відомі ігрові приставки, наприклад, “Монополія” та інші.

Нам усім подобається дарувати подарунки на Різдво, однак це ніщо у порівнянні з Божою радістю у даруванні першого різдвяного подарунка. Цим подарунком було Немовля, народжене у віфлеємських яслах (Лк. 2:7).

Попри скромне народження Дитини, про її прибуття звістив ангел, який сказав: “Не лякайтесь, бо я ось благовіщу вам радість велику, що станеться людям усім. Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь” (Лк. 2:10-11). Після цієї чудової новини з’явилося небесне військо, що Бога хвалило й казало: “Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!” (Лк. 2:13-14).

Цього Різдва, даруючи подарунки близьким, не забувайте про причину цих дарунків – про дивовижне Боже милосердя до Свого творіння, відтворене у даруванні Свого Сина, аби Він врятував нас від гріха. Ми даруємо, тому що Бог подарував. Прославляймо Його зі вдячністю!