У 2016 році люди в усьому світі витратили на шоколад приблизно 98,2 мільярдів доларів. Сума вражає, однак не дивує. Зрештою, шоколад чудовий на смак і ми із задоволенням його їмо. Весь світ зрадів, коли виявилося, що ці солодощі також дуже корисні для здоров’я. Шоколад містить флавоноїди, які допомагають боротися зі старінням та з серцевими хворобами. Ще жодний медичний припис не викликав такого бажання його виконувати (звичайно, в міру)!

Цар Соломон говорив про інші “солодощі”, які гідні інвестування – про мудрість. Він радив сину їсти мед, “бо він добрий” (Пр. 24:13), і порівняв його солодкість із мудрістю. Той, хто “харчується” Божою мудрістю, яка знаходиться в Святому Писанні, зрозуміє, що вона не тільки приємна для душі, але і корисна для навчання та виховання. Вона готує нас до “всякого доброго діла”, яке нам треба зробити (2 Тим. 3:16-17).

Саме мудрість допомагає нам приймати правильні рішення і розуміти навколишній світ. Вона гідна того, аби в неї інвестувати і ділитися нею з тими, кого любимо, як це й зробив Соломон. Ми можемо з радістю насолоджуватися Божою мудрістю в Біблії. Це солодощі, які можна споживати без обмеження. Насправді, ми до цього покликані! Боже, дякую за солодкість Твого Слова!