Біля вхідних дверей на Кім чекала скляна ваза з білими конваліями, рожевими тюльпанами і жовтими нарцисами. Упродовж семи місяців анонімний віруючий надсилав Кім чудові букети з місцевого квіткового магазину. Кожний щомісячний подарунок надходив із запискою, яка містила біблійне підбадьорення і підпис: “З любов’ю, Ісус”.

Кім викладала у Facebook фотографії цих таємних доставок. Квіти давали можливість радіти чиїйсь доброті та усвідомлювати Божий вияв любові до неї через Його народ. В той час як вона довіряла Богу в своїй битві зі смертельною хворобою, кожний барвистий букет і власноруч написана записка підтверджували любляче співчуття Господа до неї.

Анонімність відправника відображає сердечний мотив, до якого Ісус Христос закликає Свій народ у даванні милостині. Господь застерігає від вчинення діл праведності так, щоб їх “бачили” інші (Мт. 6:1). Добрі діла мають бути виявом поклоніння, яке йде від серця, вдячного за все, що Бог для нас зробив. Наголос на власній щедрості у надії або сподіванні на винагороду відводить увагу від Дародавця усіх благ – Ісуса Христа.

Бог знає, коли ми даємо з добрими намірами (в. 4). Він просто хоче, аби до щедрості нас спонукала любов, яка віддає славу, честь і поклоніння Господу.